Huur

26-10-2016
29-10-2016

Valuta

Natuurlijk onthaasten

Uitrusten en onthaasten in de ongerepte natuur van Slowakije. Onze vakantiehuisjes zijn het perfecte uitgangspunt om te verblijven in dit moderne westerse land, ultiem te genieten van de prachtige flora en fauna en bezoekjes te brengen aan de historische stadjes met schilderachtige monumenten, kerken en burchten. Hier kunt u zich heerlijk terug trekken, ontspannen en bijkomen van alle dagelijkse beslommeringen.

De vier vakantiehuisjes zijn oorspronkelijk een boerderij en enkele bijgebouwen, deze zijn recentelijk geheel gerenoveerd en ingericht als complete vakantiewoningen. De huisjes bevinden zich nabij het idyllische dorpje genaamd Jedl'ové Kostol'any en staan plaatselijk bekend onder de naam Bošiakov štál. Het dorp bevindt zich op circa 150 kilometer van de hoofdstad Bratislava. Bošiakov štál ligt op een heuvel op circa 1 kilometer vanaf de dorpskern, in het dorp vindt u een café, kerk, postkantoor en de plaatselijke supermarkt waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. In de stad Zlaté Moravce op circa 17 kilometer afstand kunt u terecht voor grotere inkopen. Hier vindt u tevens restaurantjes waar u kunt kennismaken met de Slowaakse keuken, zeer smakelijk en bovendien betaalbaar.

De directe omgeving en regio heeft veel te bieden. Ten eerste de schitterende natuur met vele wandelpaden en mountainbikeroutes, zelfs dicht bij huis kunt u reeën, wilde zwijnen en edelherten waarnemen. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden die u kunt bezoeken en tal van sportieve en avontuurlijke activiteiten te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een kasteelbezoek, wijnproeven, paardrijden, raften, maar ook aan kleiduivenschieten en jagen.

Vakantiehuisjes in Slowakije

Duriač

Euro 45.00

tot 6 personen
huurperiode april t/m oktober
vanaf 315 euro per week

Lees verder

Bošiak

Euro 45.00

tot 6 personen
jacht- en vakantiehuis

huurperiode april t/m oktober
vanaf 315 euro per week

Lees verder

Johanka

Euro 30.00

2 tot 3 personen / appartement
huurperiode april t/m oktober
vanaf 210 euro per week

Lees verder

Eliaš

Euro 60.00

familiehuis max. 10 personen
dit vakantiehuis wordt
momenteel
volledig
gerenoveerd

beschikbaarheid n.t.b.

Lees verder

Slowakije

  • Slowakije heeft een zero-tolerantie beleid wat betreft drinken en rijden.
  • Voer altijd licht op uw auto, ook overdag!
  • Houd rekening met circa twee dagen aanreistijd, plan eventueel een extra overnachting onderweg.
  • Door de heuvelachtige omgeving zijn de huisjes niet geschikt voor rolstoelgebruikers of minder validen.
  • Satelliet TV en WIFI.
  • Hond toegestaan.